دلمه بادمجان با سس پنیر

به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر را به شما آموزش می دهیم.

دلمه بادمجان با سس پنیر

به گزارش ، دلمه بادمجان یک اردور گرم و بسیار خوشمزه است. دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر را در هر دو وعده غذایی ناهار و شام می توانید سرو کنید. می توانید در دلمه بادمجان بجای مرغ از ژامبون یا کالباس خرد شده نیز استفاده نمایید. در ادامه با طرز تهیه اردور دلمه بادمجان آشنا خواهید شد.

بادمجان دلمه ای سه عدد

فیله مرغ 50 گرم

فیله گوجه فرنگی 50 گرم (دو عدد)

فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد

پیاز خرد شده یک عدد

سیر چهار حبه

آرد گندم سه قاشق غذاخوری

شیر دو لیوان

پنیر پیتزا 150 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کره 100 گرم

جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری

درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در خاتمه گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده، حرارت را خاموش می کنیم با این مواد داخل بادنجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته گردد سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نگردد و سس را روی آن می ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان ها پر می کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید. در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.

منبع: بیتوته

namasho.com

نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 24086

به "دلمه بادمجان با سس پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلمه بادمجان با سس پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید